Perri De Mol
Psychologe

Klinisch kinder- en neuropsychologe, tabakologe

PROFIEL Perri De Mol

MSc. in de klinische psychologie (KUL)

Specialisatie: kinderpsychologie

Specialisatie: neuropsychologie

Specialisatie: tabakologie


Erkenningsnummer: 882111093
Beroepsvereniging(en): VVKP ; BFP ; EFPA

 

Contact

GSM : 0473-591857

Tel : 015-637671

email : psy.demol@gmail.com

 

Doelgroep

Perri studeerde af als Master in de Klinische Psychologie aan de KUL. Zij volgde een aanvullende opleiding in de neuropsychologie aan de universiteit van Maastricht en een interuniversitaire opleiding tot erkend tabakologe.

Als systeemtherapeute is voor haar een multidisciplinaire aanpak bij diagnostiek en behandeling van groot belang. In het kader van mogelijke liaisonwerking sloot zij zich dan ook aan bij de multidiscipliniare praktijk.

 

Voor individuele therapie kan u bij haar terecht met uiteenlopende psychische klachten (stemmings- of angstproblematieken, burn-out, gedragsproblemen, ...). Dit zowel voor kinderen, adolescenten als volwassenen. Dankzij haar werkervaringen heeft zij zich verder kunnen verdiepen in de begeleiding van personen met langdurige medische problematieken of fysieke klachten. Daarbij ook personen met fysieke klachten zonder afdoende medische verklaring. Ook kan u bij haar terecht voor de behandeling van problemen bij impulscontrole zoals ongecontroleerd nagelbijten, trichotillomanie, ...

 

Inzake diagnostiek voorziet zij in een volledig cognitief bilan als psychodiagnostische uitklaring van allerlei cognitieve indicaties bij kinderen en volwassenen. Een cognitief bilan kan bestaan uit intelligentie-onderzoek, aandacht en geheugen testing, diagnostiek naar specifieke leerproblemen of ontwikkelings problematieken (ADHD, ASS, ...), maar ook dementie screening of uitgebreid cognitief onderzoek voor volwassenen.

 

Verder kan u bij haar terecht voor het verbeteren van sociale vaardigheden (zelfvertrouwen- en assertiviteitstraining) of schoolse vaardigheden (planning, aanpak zelfstudie, ...). Of voor ouders met specifieke vragen inzake opvoeding en opvoedingsproblematieken.

 

Ten slotte voorziet zij als erkend tabakologe in de begeleiding van jongeren en volwassenen bij het stoppen met roken. Ook zwangere vrouwen of vrouwen met kinderwens komen in aanmerking. Een uitgebreide begeleiding met steunpunten in coping vaardigheden en zelfvertrouwen wordt voorzien.

 

Consultaties:

- worden gedeeltelijk terugbetaald door de mutualiteiten

- zijn mogelijk op maandag- en woensdagnamiddag/avond

- zijn mogelijk in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans

 

 

Contact met Perri liefst telefonisch via bovenstaande contactgegevens.

Binnen een termijn van 2 weken, zo mogelijk sneller, wordt een eerste intakegesprek gepland.